Meester Niels

Nadat ik heerlijk schokkend klaar gekomen ben krijg ik niet echt de tijd op bij te komen. Ik moet me omdraaien en kruip op de pik van Thijs, deze glijd natuurlijk zo naar binnen omdat ik zo nat ben, mijn blinddoek is verschoven en ik kijk naar mijn meester. Hij verwijderd de tepelklemmen en dat is fijn, mijn tepels zijn nu erg gevoelig, wat zeg ik ze zijn pijnlijk en rood, het geeft me een heerlijk gevoel.

Ik zie dat mijn meester geniet, hij is een echte voyeur en vind het geil hoe we bezig zijn en ik me volledig laat gaan als een echte slet (en het kost me totaal geen moeite). Terwijl ik de pik van Thijs in en uit mijn kut laat glijden, kijk ik naar de pik van mijn meester, deze staat recht overeind. Ik open mijn mond als teken dat ik hem wil pijpen, maar hij loopt om en komt achter me staan, hij duwt me hard naar voren.

En dan gaat het eindelijk gebeuren. Ik hang met mijn gezicht boven Thijs, en voel de pik van mijn meester tegen mijn kontje aandrukken. Langzaam drukt hij zijn dikke pik bij me naar binnen, terwijl Thijs zijn pik in me zit. Het is niet echt een gemakkelijke positie voor me om zo te zitten, ik moet me even concentreren en ik kijk Thijs geil in zijn ogen, hij geeft me een lieve knipoog en ik zie dat hij geniet.

Wat ben ik geil zeg, en wat vind ik dit opwindend. Ik voel mijn meester zijn pik binnendringen, 2 pikken in me zoveel spanning, zoveel opwinding, het is me allemaal teveel, met mijn vingers op mijn klitje kom ik intens klaar en ik blijf klaarkomen en schokken. De pulserende bewegingen blijven komen, mijn kut kramt samen om de pik van Thijs heen, het is heerlijk ik denk dat ik gek van lust wordt. Ik kan geen zinnig woord meer uitbrengen en het kwijl loopt uit mijn mond, mijn kutje is opgezwollen en ontzettend gevoelig en langzaam aan voel ik de pik van mijn meester steeds verder bij mij naar binnen gaan.

Genot en pijn vermengen zich, en hij begin me te langzaam te neuken. Niels trekt aan mijn haar, wat is dit lekker, eindelijk mijn langverwachte droom/fantasie die werkelijkheid is geworden, dubbel gevuld door 2 mannen tegelijk.
Als je zolang over iets heb gefantaseerd, is het vooruitzicht om het daadwerkelijk te ondergaan behoorlijk eng, maar nu ik geneukt word door 2 mannen vond ik het jammer dat ik dit niet eerder heb gedaan. Mijn fantasie wordt werkelijkheid en wat een belevenis is dit.

Ik merk dat ik zelf niet zo heel veel kan doen in deze positie, en ik geniet van de 2 pikken in mij, ik laat me gebruiken als een echte slet. Ik voel de pikken in me tegen elkaar aan schuren, en ik ben helemaal gevuld, wat is dit geil. Het doet wel een beetje pijn, maar mijn geiligheid wint het.

Mijn meester neukt inmiddels een stuk sneller en gaat lekker door, hij is zo geil en komt al vrij snel in mij klaar en spuit alles in mijn kont. Aan de ene kant een beetje jammer dat hij nu al komt en ook zonde van zijn zaad, dat had ik graag willen proeven. Ik merk dat ik het jammer vind als hij zijn pik uit mijn kontje haalt, Thijs draait me om en begint me verder te neuken, ik moet van mijn meester mezelf vingeren, ik zet mijn vingers op mijn gezwollen klitje en ik voel al snel weer een orgasme naderen, ik ben gewoon te opgewonden. Ook al ben ikzelf helemaal op, het gaat niet lang duren, Thijs neukt lekker snel en ik laat hem zijn gang gaan, ik kom spuitend klaar met zijn pik in me. Thijs haalt niet lang daarna zijn pik uit mijn kut, en stopt deze in mijn mond. Hij komt met een volle straal klaar in mijn mond, ik laat het aan hem zien en slik dan alles door.

We liggen op bed met zijn 3en na te hijgen. Ik in het midden in de armen van Niels, na enige tijd vraagt hij me hoe ik het vond, en ik kijk hem aan. “wat denk je zelf” zeg ik en geef hem een dikke knipoog. Thijs springt onder de douche, hij bedankt mijn meester, en ik krijg een zoen.

“Jij ook bedankt Thijs, ik hoop snel op een vervolg” zeg ik met een glimlach op mijn gezicht.

Wij laten het bad vollopen, en mijn meester zeept me in en masseert mijn rug. Daarna praten we onder het genot van een glas whisky nog wat na, en al snel kruip ik in bed, ik heb al mijn energie verbruikt. Mijn meester kruipt tegen me aan, ik geef hem nog een heerlijke tongzoen en val ik een hele diepe slaap.

Bedankt voor het lezen.
Niels en Thijs ook bedankt! Hopelijk tot snel, dikke zoen, X Jackie.