Grote mond in de trein

Het was de laatste trein van de avond en het was al rustig. Erica en haar vriendin Amber zaten daar in de coupe tussen al hun tassen. Ze waren gezellig wezen shoppen. Schoenen, broeken, jurkjes, shirtjes, lingerie. Daarna hadden ze ook nog lekker gegeten en een paar wijntjes gedronken waardoor ze erg giechelig waren.
“Oh my god die hakken van mijn nieuwe pumps zijn wel echt mega hoog” zei Erica. “En ik ben al zo lang!”.
“Dat valt wel mee!” zei haar vriendin die lingerie uit 1 van de tassen haalde.
“Wel een beetje sletterig, niet?”. Daar moesten ze hard om lachen.
“Maar goed dat mijn ouders niet thuis zijn” zei Erica. “Anders gingen ze er toch weer over zeuren”. Ze deed haar vader na en daar moesten de aangeschoten meiden weer heel hard om lachen.
“Oude mensen neuken gewoon te weinig, daarom zijn ze zo serieus” zei Amber harder dan ze eigenlijk bedoeld had.
“Dat gaat ons niet gebeuren” zei Erica en zo ging het onderwerp verder over seks.
De meiden waren een beetje aan het opscheppen tegen elkaar over hun bedpartners en wat ze allemaal al gedaan hadden.
“Hier heb ik wel een grote mond, maar in bed ben ik echt super onderdanig” flapte Erica eruit.
“Haha, jij onderdanig?”.
“Echt wel” zei Erica. “Ik wil echt wel van die 50 shades of grey-dingen en zo proberen”.
“Je bent echt gek!” zei Amber lachend.

“O fuck hier is mijn halte al” zei Amber en gaf haar vriendin een zoen bij het afscheid. Toen liep ze de trein uit en keek nog 1 keer om. Ze werd vuurrood, want ze zag dat ze niet met z’n tweetjes in die coupé gezeten hadden. Iets verderop zat een kleine vrouw. Amber schatte haar achterin de 30. Hoeveel had ze gehoord van al die aangeschoten gesprekken?
Wat maakte het uit. Ze zagen elkaar vast toch nooit weer.
Ze zwaaide nog 1 keer naar Erica.

De trein ging weer rijden en daar kwam de conducteur. Erica gaf haar kaartje en probeerde daarbij zo nonchalant mogelijk te kijken. Ze wist dat ze niet het juiste kaartje had.
“Dit is een meereiskaartje, maar je bent in je eentje” zei de conducteur streng. Ze hakkelde en wilde iets zeggen, maar kon niets uitbrengen.
“Het volgende station zal ik je eruit zetten”.
“Nee, alstublieft” smeekte ze.
“Ze reist met mij” klonk het ineens van een paar stoelen verder. De conducteur en Erica keken verbaasd naar de kleine dame die daar verderop zat. Sceptisch richtte de conducteur zich tot haar en bekeek haar kaart. Hij geloofde er niets van dat ze bij elkaar hoorden, maar dat kon hij natuurlijk niet bewijzen.
“Jullie horen wel bij elkaar te zitten als jullie samen reizen” zei hij nors.
De dame stond op en kwam bij Erica zitten.
“Bedankt” zei Erica zacht.
De dame stak haar hand uit en stelde zich voor als Irene. “Erica” zei Erica terug.
“Dat waren net nogal onderwerpen waar je met je vriendin over zat te kletsen” zei Irene streng. Erica bloosde.
“En oude mensen neuken niet genoeg? Je klinkt alsof je al heel wat ervaring hebt” zei ze spottend.
“Vind je mij ook oud?” vroeg ze. Erica kon moeilijk wennen aan haar directheid. “N..nee” stamelde ze.
“Ik ben 37” zei ze “En jij, ervaren meid?”. Erica voelde zich zo klein worden, terwijl ze misschien wel 20 centimeter langer was dan de vrouw.
“18” zei ze zacht. De vrouw stelde haar gerust. “Ik dacht toen ook dat ik alles wist en nu weet ik telkens weer hoeveel er nog te ontdekken is, ondanks dat ik al veel geprobeerd heb”.
De trein minderde vaart. “Hier is mijn halte” zei Erica, terwijl ze merkte dat haar hart tekeer ging.
Ze wilde opstaan, maar Irene legde haar hand op haar knie. Fysiek hield dat haar niet tegen, maar mentaal wel.
“Ik vind dat je vannacht maar bij mij moet logeren. Dan mag je morgen eens laten zien hoe ervaren je bent”. Erica wist niet wat ze daarop moest zeggen.
“Mijn vriend haalt mij op bij de volgende halte. Ik beloof je dat we lief voor je zullen zijn en het een ervaring wordt om nooit te vergeten. Tenminste: als je zo super onderdanig bent als je beweert”. Erica haatte het als haar eigen woorden letterlijk herhaald werden.
Ze wilde opstaan, maar ze kon het niet. Alsof de dame die haar zojuist gered had dan teleurgesteld zou zijn of zo. Waarom kon ze dat niet maken? Was ze het echt verschuldigd? Wilde ze stiekem gewoon mee? Vond ze het geil en spannend? Nee, zoiets kon ze toch niet doen? Ze kende deze vrouw nog maar 10 minuten.
Op dat moment sloten de deuren weer en reed de laatste trein haar station voorbij. Sprakeloos keek ze naar de vrouw die ze pas net had leren kennen. Was het echt verstandig om met haar mee te gaan?

“Hoe vind je het om gehoorzaam te zijn aan mij?”.
Erica schrok, want ze had zich altijd voorgehouden dat ze de controle hield, maar eigenlijk wist ze dat het anders zat. Toch probeerde ze het te ontkennen.
“Je had alle ruimte om uit te stappen Erica, maar je koos er zelf voor om naar mij te luisteren en te blijven zitten”.
2 stations verder was onze bestemming. Daar stapten we uit.
“Als we doorgaan, betekent dat dat je vandaag en morgen gehoorzaam bent aan mij en mijn vriend en ons aanspreekt met meester en meesteres, begrepen?”.
“Ja, meesteres” giechelde ze een beetje. Later zou zoiets misschien straf opleveren, maar Irene zag het dit keer door de vingers.
Zo liepen ze samen naar de auto van Irene’s vriend.

De volgende ochtend werd Erica naakt wakker in een zacht tweepersoons bed kamer die ze niet herkende. Eerst schrok ze en toen dacht ze goed terug. Het was allemaal een beetje wazig. Die treinreis, die vrouw waarvan ze de naam niet meer wist. Toen had ze haar vriend ontmoet op het station en was ze meegegaan. Ze waren lief voor haar geweest, dat wist ze nog.

Toen ging de deur van de slaapkamer open en daar kwam die vrouw weer binnen. Erica probeerde uit alle macht haar naam te herinneren.
“Goedemorgen, slavinnetje” zei ze opgewekt.
“Goedemorgen….uh”.
“Meesteres” is hoe je me zou noemen.
“Goedemorgen, meesteres” zei Erica.

“Ik heb het bad voor je vol laten lopen” zei ze. “Was je lekker, dan kun je daarna beginnen”.
“Dank u, meesteres”.
Erica stond op en zocht haar telefoon. Nergens. Had de meesteres die?
Een beetje beschaamd liep ze naakt door dit vreemde huis naar de badkamer en daar was een mooi groot bad helemaal gevuld met warm water en schuim.
Ze liet zich erin zakken en merkte hoe opgewonden ze raakte van deze situatie. Ze begon zichzelf te wassen. Haar schouders, haar borsten, de binnenkant van haar benen. Overal bleef ze net iets langer dan nodig. Vooral op haar gevoelige plekjes.
Ze speelde met haar tepels en liet haar vingertoppen over haar buik richting haar kutje glijden. Zachtjes gingen ze over haar schaamlipjes. Hmmm wat voelde dat geil hier in die vreemde badkamer. Ze liet zich lekker onderuit zakken en sloot haar ogen. Heerlijk begon ze met haar klitje te spelen. Haar gekreun galmde zachtjes door de grote badkamer.

“Wat heeft dit te betekenen, sletje?” klonk het ineens streng. Het was meesteres Irene die stilletjes was binnengekomen.
“Heb je daar toestemming voor gekregen?”.
“Nee, meesteres” zei ze berouwvol.
Dreigend kwam ze er met haar rijzweepje aan.
“Opstaan!”.
Ze stond op in het bad en direct kwam het zweepje 3 keer gemeen tegen haar billen.
“Afdrogen nu! Je kleding ligt klaar”.

Beschaamd stapte ze uit bad en bekeek de kleding. Het was de lingerie die ze zelf gekocht had. Een stringetje, de jarretels en de pumps met de enorme hakken lagen klaar. Was dit alles? Niets om haar bovenlijf mee te bedekken?

Ze trok het aan. Daarna kwam meesteres Irene weer binnen. Ze pakte haar haren stevig beet en deed deze in een hoge staart. Toen bracht ze make-up aan. Meer dan Erica normaal zelf deed. Ze had nu hele lange donkere wimpers en veel eyeliner. Haar lippen glommen roze. Het zag er wel sexy uit, maar het was wel een pornolook.

Perfect! Om het af te maken, kreeg ze nog een halsbandje om, waaraan de meesteres haar mee trok. Ze had moeite om haar bij te benen op haar enorme naaldhakken.
In de woonkamer zat de meester, vlak voor een grote haard. Hij keek opgewekt toen de 2 vrouwen binnen kwamen. De meesteres plaatste Erica vlak voor hem. Zonder iets te zeggen begon deze haar te controleren. Hij streelde langs haar nek, toen langs haar benen. Eerste buitenkant, toen de binnenkant tot vlak langs haar kutje. Omhoog langs haar strakke buik naar haar borsten. Ze sidderde toen deze aangeraakt werden door een vreemde man.
“Heb je gevoelige tepels, sletje?” vroeg hij.
“Valt mee, meester”. Stevig pakte hij ze beet. Dat deed toch even best pijn, maar ze verbeet het dapper. De meester leek tevreden.
Hij gaf haar een kus op haar borsten. Met zijn tong ging hij rond haar tepel en toen zoog hij. Erica gaf toch een kreuntje en toen beet hij een keer gemeen. Ze gaf een gilletje.

Meesteres Irene die van een afstandje toekeek, pakte haar nu beet en dwong haar op haar knieën. Ze voelde de top van het zweepje dreigend tegen haar huid.
Ze duwde haar hoofd verder omlaag, tot haar mond bij zijn leren schoenen kwam. Al snel gleed haar tong over het leer van de schoen.
“Heel goed sletje” zei hij tevreden. Dat gaf Erica een warm gevoel.
Ondertussen opende meesteres Irene de broek en haalde de grote perfect geschoren pik tevoorschijn. Erica moest zich bedwingen om er niet stiekem naar te gluren.
De meesteres begon hem zachtjes af te trekken.
Toen pakte ze Erica stevig beet bij haar staart en begeleidde haar richting zijn gladde ballen.
Daar ging haar tong nederig over zijn gladde zak. Ze hield haar handen op haar billen, terwijl ze met haar mond en haar tong het werk deed.

“Ga maar verder” fluisterde de meesteres.

Even later sloot ze haar mooie mond om zijn harde pik. Ze sabbelde op zijn eikel.
“Je bent wel een geil pijpsletje” kreunde hij zacht.
De meesteres tikte met het zweepje tegen haar billen. “Dieper!” commandeerde ze.
Erica deed haar best en nam de pik ver in haar mond.
“Ik heb gisteren in de trein al je opschepperij gehoord!” zei de meesteres weer. “Dus dieper! Als een goede pijpslet!”. Ze zette haar woorden kracht bij met een felle tik tegen haar billen.
Ze deed haar best, maar begon te kokhalzen. Ze kon niet dieper.
“Hup dieper!” commandeerde de meesteres nog een keer en dit keer kwam de zweep echt hard tegen haar bil. Ze kon het niet.
De meester pakte haar haren stevig bij elkaar en duwde zijn pik diep in haar keel. Ze dacht dat ze zou stikken toen ze voor het eerst een lul in haar keel kreeg. Hij liet haar even snakken naar adem.
Haar mascara was uitgelopen toen er tranen in haar ogen sprongen en de meester keek tevreden op haar neer.

Weer liet ze haar hoofd over zijn harde paal zakken, maar ze begon al te kokhalzen voordat zijn eikel de ingang van haar keel bereikt had. Hij pakte haar haren beet en natuurlijk kon hij haar omlaag duwen, maar in plaats daarvan trok hij haar omhoog en gaf haar een klap tegen haar wang.
“Je kunt nog niet echt pijpen als een sletje!” zei hij en ze voelde zich teleurgesteld.

“Je bent toch wel eens in je kontje geneukt of niet soms?” vroeg de meesteres streng. Ze schudde nee. Streng pakte meesteres Irene haar halsband en sleepte haar weg bij de meester. Op handen en knieën moest ze op de salontafel zitten. Het stel bewonderde haar mooie ronde billen.

De meesteres streelde er een keer overheen en pakte toen een flogger. Erica gaf een kreun toen de leren stroken haar billen raakten. De meesteres spankte haar billen in een hoog tempo door snel met haar pols te draaien. Ze ging net zo lang door tot de billen van Erica rood gloeiden. Toen trok de meesteres haar string omlaag.

Erica merkte hoe de meester met zijn harde pik achter haar kwam staan. Hij voelde even aan haar gloeiende billen. De meesteres stond voor Erica en dwong haar om haar aan te kijken. Vanuit het niets gaf ze haar een zoen op haar opgemaakte mond. Haar tong drong bij Erica binnen. Dat was zo anders dan tongzoenen met een jongen. Gretig beantwoordde Erica het. Speeksel ging van mond tot mond en mengde zich. Toen ging meesteres Irene naar haar vriend en begon hem te zoenen. Een mix van alle 3 hun speeksel mengde zich. De meesteres liet het langzaam tussen de ronde billen van Erica druipen en met 2 vingers begon ze lekker het sterretje te masseren. Eerst zachtjes en toen floepte er makkelijk een vinger naar binnen. Erica gaf een kreuntje.

Toen bracht ze de eikel van de meester dichterbij en begon hem af te strekken met een beetje glijmiddel. Ze begeleidde die forse eikel naar het strakke sterretje. Hij zette wat kracht en daar drong zijn eikel haar maagdelijke kontje binnen. Erica gaf een luide kreun.
Hmmmm.
De meesteres liet hem nu zijn gang gaan en richtte zich op het kutje van de lustslavin. Heerlijk begon ze te vingeren, terwijl de meester steeds dieper de kont van Erica binnendrong.

Hij greep haar haren vast en maakte zich klaar om haar te neuken als een ervaren sletje.
Met kracht drong hij centimeter voor centimeter binnen in haar kontje. Tot zijn strakke buik haar ronde billen raakte. Hij voerde het tempo op, zodat de pompende beweging nog meer geluid maakte. Ook haar drijfnatte kutje die wild gevingerd werd maakte soppende geluiden.

“Denk erom sletje, je hebt toestemming nodig om klaar te komen”.
Erica bevestigde met een luide kreun.
Wild ging de meesteres verder en ze wist precies die fijne plekjes te vinden.
“Ooooh ja, meesteres? meesteres?”.
“Ja, sletje?” vroeg ze plagerig kalm.
“Hmmm g k alstublft kl..kmen?”.
“Ik versta je niet, sletje?” zei de meesteres, terwijl ze nog even plagerig doorging en Erica liet vechten tegen een orgasme.
“Mag ik alstublieft klaarkomen?!” kwam er paniekerig uit.
“Nog niet, want sletjes horen niet eerder klaar te komen dan hun meesteres”. Ze stopte met vingeren en ging wijdbeens voor Erica zitten. Ze tilde haar rokje op en daar kwam haar perfect gladde kutje tevoorschijn. Ze pakte Erica bij haar staart en dwong haar tussen haar benen. Voor het eerst likte ze een andere vrouw. De meester bleef ondertussen onverbiddelijk doorneuken in haar kont.